fredag 22 januari 2010

och alla med converse sjöng, du du du du du du

Det finns en hel del som drar ut på tiden för dig just nu, inte minst i förbindelse med ditt kreativa driv och ditt sätt att framställa dig själv gentemot omgivningen. Detta kan också beröra kärlekslivet och frågor om din eventuella popularitet och hur attraktiv du är. Skeenden som kan ha börjat i en mer lekfull anda blir allt mer komplicerade och du kommer att behöva vara uppmärksam på det som händer här ända fram till juni. Snart kommer dock frågor kring kärlek och relationer att nå en avgörande fas, och den vädur som är singel kommer att behöva hantera en stark dragning till någon som har alldeles egna åsikter i någon fråga. Allt detta är del av en längre process där relationer som kräver uthållighet och engagemang utmanas.

Varför förstår jag aldrig mitt horoskop? Det är alltid jättekomplicerat skrivet. Om någon vill översätta detta till svenska är det ganska snällt.
Fast jag insåg själv att det inte kändes så positivt. Kanske borde kolla skytten och kräftan med, för dom två brukar stämma på mig också. Bajs.

Inga kommentarer: