onsdag 13 januari 2010

håll er jävla humor för er själva och skärp er, era jävla äckel.

Jesus amalia vad arg jag blir. Det finns en grupp på facebook som heter "Vi som har sexfantasier om barn". Vafan är det? Dessutom ligger gruppen under kategorin "För skojs skull - Internskämt". Det ligger bilder på barn/bebisar där kvinnor och män kommenterat saker som "Singel?", "MMM mumma" och andra saker.
Det finns även en bild på Engla, flickan som blev våldtagen och mördad 2008(?), där bildtexten är "Frugen" och kommentarerna lyder:
- åhh vad vacker hon är ! var det hon du plockade upp förra sommarn anders?
- Njaa sommar var det inte men. Ja det var jag! Sikken åktur alltså...
- Våren -08... good times
- Jag avundas dig. Att det ska vara olagligt att ge sin kärlek till ett barn är något jag aldrig kommer förstå

Det är vuxna människor som skriver och laddar upp bilderna. Vuxna människor som själva har barn. Fyfan vad dåligt jag mår. Helt ärligt, vad är det här? VAD I HELVETE SYSSLAR DOM MED? Antagligen tar dom allt på ett skämt, men barnpornografi är inget att skoja om. Det är äckligt, verkligen skitäckligt. Att dessutom ta upp Engla i allt är fruktansvärt kränkande mot hennes familj, som om det inte redan finns nog med skämt om henne. Jag har anmält gruppen, dock tror jag att det är fler som har gjort det. Men det skadar ju inte ifall ännu fler personer gör det. Fan vad arg jag är. Och ledsen. Vuxna människor, come on.

Inga kommentarer: