lördag 22 augusti 2009

david bowie - life on mars?

Sitter här och försöker få mig att tänka.
Igår förfestade vi hos Katta i någon timme, tills vi drog till Casinot. Dit ville jag inte och när jag väl kom dit ville jag bara bort därifrån ännu mer. Har lite problem med vissa av människorna där.
Så jag gick därifrån, med världens tyngsta kasse på armen, till Folkets Park. Och där var jag med Elli resten av kvällen (plus några människor som kom och gick). Det blev ganska fint i alla fall.

Hahaha, fast nu till de lite roligare bitarna. Elli och hennes pappas tjej väntade på att pappa skulle hämta mig (bussarna är helt omöjliga att komma på sista kvällen av MF), men jag visste inte att min syster följde med. Så hon stod och ropade på mig ganska länge och jag fattade inte att det var hon. Jag tror till och med att jag frågade Elli vem fasen det var som stod och ropade på mig. Sen gick det upp för mig att det var Anna när jag såg tröjan, haha! Det är dessutom inte första gången jag glömmer bort hur min syster ser ut.
När jag kom hem och skulle ta ut linserna såg jag att pappa hade köpt en ny linsvätska till mig, och jag blev så lycklig att jag började gråta (visserligen kom jag på när jag vaknade att det faktiskt är mamma som har köpt den och att jag har tagit hit den) och ville visa Anna hur snäll pappa varit. Sen insåg jag att jag ville ha något riktigt sött, så jag skar av en bit mandelmassa. Anna öppnade då soptunnan (ja, soptunnan) och sa att Emma (min plastsyster) hade slängt en halv burk nutella tidigare under dagen. Och vad gör jag? ÄTER AV DEN SÅKLART. Dock är det inte lika äckligt som det låter, men ändå (locket var ju på och det var inga gamla matrester på den eller något). Värst är ändå att den står i mitt rum med en bit mandelmassa i sig, för jag orkade inte äta upp något av det.
Anna satt i mitt rum tills jag somnade, för hon var "orolig" för mig (märk väl att detta är min 2 1/2 år yngre syster). Sedan måste jag ha somnat, för jag vaknade upp halv 5 igen och gick till toaletten. Då insåg jag att det egentligen inte var speciellt smart, för mina ben klarade inte av att bära mig. Så jag satte mig med ryggen mot dörren och kom på den lysande idéen att öppna dörren. Så jag ramlade rakt ner i golvet med ryggen, och där låg jag i kanske en halvtimme. Svalt och skönt!
Sedan drömde jag att jag var med i Sagan om Ringen, alltså första boken. Och vi var plötsligt i Mordor och jag blev jättearg, för där ska dom inte vara i första boken (minns detta väldigt tydligt). Sen vaknade jag igen vid 7 tiden och var tvungen att hämta vatten och öppna upp fönsterna helt i mitt rum. Sen vaknade jag vid 11 av att grannbarnen spelade fotboll med alldeles för höga röster för att min hjärna skulle tåla det.

Inte för att detta var ett undantag från andra fredagkvällar, men jag minns det ganska tydligt för en gångs skull!
Nu ska jag snart ringa Elli för vi ska ha Luftens Hjältar maraton. Och jag langar snart dagens låt.

Inga kommentarer: